Tone Excel

Sunday, October 9, 2016

Shopping Mall Berhantu

Wah lama jugak aku tak update blog. Sampai lupa dah macam mana format blog ni, sebab selama ni selalu main Wordpress je. Okay lah, tak perlu intro panjang, aku nak cerita sikit pasal kononnya ada satu Shopping Mall Berhantu yang baru buka di Pulau Sebang. Seperti biasa, saya memang tiada bukti secara visual, cuma cerita ini disampaikan dari mulut ke mulut (maksudnya cakap-cakap orang, jangan fikir lain, lempang kang!).

Imej Hiasan.
Kredit Foto : ibtimes.co.uk