Tone Excel

Tuesday, December 24, 2013

Kisah di Hospital.

Bila sebut hospital mesty ada bermacam-macam cerita lah.. Yang paling famous bagi sape-sape yang pernah kerja di rumah mayat. Tapi cerita aku kali ini takde kene mengena dengan rumah mayat, sebab kalau aku nak sebut satu-satu memang tak habis lah pasal rumah mayat tuh..Mayat hilang lah, mayat berdirilah, mayat tersenyum lah macam-macam.

Monday, December 16, 2013

KEHILANGAN!!!

Hai,
Untuk Entri Kali Neh..
Tak de apa yang Misteri sangat nak dikongsi..
Cuma Nak Mintak Tolong kepada sape2 yang ade terjumpa Dua budak kat bawah neh..

Ok yang Perempuan neh nama NorShahira.
Mamat sebelah neh BF dia,, Mohd Zafarin Bin Bohari.
Kalau ada ternampak, mintak call :

Salbiah 010-428 3600 (Ibu)
Alias    016-956 8634 (Bapa)

Report polis dah pon dibuat..
Tapi kata Polis,, "Tak Boleh Harapkan Polis jer nak carik dorang neh"..

Yerlah, kami neh bukan VIP atau VVIP k..

Kepada sape2 yang ikhlas membantu.. Memang kami tiada apa-apa ganjaran untuk diberi.. Tapi semoga korang mendapat ganjaran pahala.


Menurut Ibu Norshahirah..

Shahira telah hilang pada 11/12/2013, dia telah meminta kebenaran Ibu untuk keluar kerumah pada pukul 8 pagi untuk mencarik kerja.

Selepas itu, Norshahirah tidak pilang kerumah sampailah lewat tengah malam.

Ibu dan Bapa Shahira mempunyai motif untuk menuduh Teman Lelaki Beliau berikutan Hubungan mereka tidak direstui keluarga.

Harap Maklum..

P/s: Sebenarnya dah try nak masukkan kat corner iklan neh,.. tapi tak boleh pulak,, pesal pe ntah,, tu yang terpaksa tulis blog tuh..

Saturday, December 14, 2013

Cerita Budak Kecik

Hahhahahhaa dekat 3 minggu aku spend masa cuti hujung minggu dengan adik kecik aku.. Memang rindu nak tulis blog.. Tapi macam dah kering idea.. So, sambil lepak petang2 neh.. saje jer lah aku tanye.. Ade tak citer best2.. dia punye lah semangat nak cerita,, So, sejauh mana kebenaran cerita neh, korang kene berbalik kepada aku punye 'tag line' aku kat atas neh.. ok?? Dah baca?? so aku teruskan...