Tone Excel

Monday, December 16, 2013

KEHILANGAN!!!

Hai,
Untuk Entri Kali Neh..
Tak de apa yang Misteri sangat nak dikongsi..
Cuma Nak Mintak Tolong kepada sape2 yang ade terjumpa Dua budak kat bawah neh..

Ok yang Perempuan neh nama NorShahira.
Mamat sebelah neh BF dia,, Mohd Zafarin Bin Bohari.
Kalau ada ternampak, mintak call :

Salbiah 010-428 3600 (Ibu)
Alias    016-956 8634 (Bapa)

Report polis dah pon dibuat..
Tapi kata Polis,, "Tak Boleh Harapkan Polis jer nak carik dorang neh"..

Yerlah, kami neh bukan VIP atau VVIP k..

Kepada sape2 yang ikhlas membantu.. Memang kami tiada apa-apa ganjaran untuk diberi.. Tapi semoga korang mendapat ganjaran pahala.


Menurut Ibu Norshahirah..

Shahira telah hilang pada 11/12/2013, dia telah meminta kebenaran Ibu untuk keluar kerumah pada pukul 8 pagi untuk mencarik kerja.

Selepas itu, Norshahirah tidak pilang kerumah sampailah lewat tengah malam.

Ibu dan Bapa Shahira mempunyai motif untuk menuduh Teman Lelaki Beliau berikutan Hubungan mereka tidak direstui keluarga.

Harap Maklum..

P/s: Sebenarnya dah try nak masukkan kat corner iklan neh,.. tapi tak boleh pulak,, pesal pe ntah,, tu yang terpaksa tulis blog tuh..

No comments:

Post a Comment